TESTIMONIALS:

Zij gingen je reeds voor....

Échte mensen, échte resultaten!

LIA:

Echt! Nooit gedacht dat het zou lukken, maar ik ben echt weer terug op mijn oude wens gewicht.

Even voorstellen, ik ben Lia, de 50 al gepasseerd, heb een non-actieve baan en ook nog eens in de overgang. Ik houd van sporten, gezond en bewust eten en niet teveel snoepen maar toch groeide ik de afgelopen jaren een kilo of 13. Afvallen ging niet of maar moeizaam. Op een gegeven moment dacht ik waar eindigt het met mijn gewicht? Dit vond ik niet leuk en ik kon het maar moeilijk accepteren, het liefst verstopte ik mij in mijn kleding.

Toen Nathalie met haar praktijk Contour Control in Stadskanaal begon heb ik mij gelijk aangemeld voor PowerSlim, want ik dacht ‘hier zet ik mij volledig voor in, helpt het niet dan zal wel bij mijn leeftijd passen.

Maar het werkt dus echt. Natuurlijk heb je weleens je moeilijke momenten (maar daar is dan ook je coach voor). Het is mij (ons) goed gelukt, ik heb lekker gegeten en de maaltijden waren echt altijd smakelijk en het zijn lekkere producten. En ook nog eens een gezond gewicht nu, SUPER!

 

MARLON:

Ik durf weer in mijn strakke jeans

Mijn naam is Marlon en ik ben 32 jaar oud.

Ik kan niet zeggen dat ik mezelf super dik vond maar ik was al best sportief en mijn lichaam paste daar niet bij. Ik heb wel altijd een bourgondisch figuur gehad maar nu zat ik mezelf in de weg. Mijn coach legde mij in het kennismakingsgesprek uit wat het PowerSlim afslankprogramma inhield. Ook hebben we bepaald wat een gezond gewicht voor mij zou zijn. Het maakte mij zo enthousiast dat ik het startpakket heb meegenomen en de volgende dag ben begonnen.

Het starterspakket zorgt ervoor dat je kennis kunt maken met veel verschillende producten. De producten van PowerSlim bevielen mij goed en honger was helemaal niet aan de orde met zes eetmomenten per dag. Door PowerSlim ben ik regelmatiger en gezonder gaan eten en Bianca heeft me geleerd bewuste keuzes te maken qua voeding. Nu weet ik hoe ik dit gewicht kan behouden en niet ga jojoën.

Mijn coach was echt een stok achter de deur. Zeker in het begin appten of mailden we bijna dagelijks. Ik kon altijd bij haar terecht voor vragen. Tijdens de wekelijkse weegmomenten bespraken we wat goed ging en waar ik tegenaan liep. Ze stimuleerde mij enorm met haar positieve houding.

Inmiddels heb ik een resultaat behaald waarvan ik niet had verwacht het te bereiken. Ik voel me nu eindelijk echt fit en voor het eerst in mijn leven ben ik echt slank.

Ik was zo trots op mezelf toen ik mijn eerste hardloopwedstrijd van 8 kilometer liep. Het bewegen gaat zoveel gemakkelijker. Voorheen had ik een hekel aan winkelen. Ik vond het niet leuk om kleding uit te zoeken, laat staan deze kleding te passen. Voor het eerst kan ik aan wat ik echt leuk vind. Ik koop nu zelfs weer strakke jeans. Het voelt heerlijk!